Signup for Anne Karens historie Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

Til kontaktformular... Ansvarsfraskrivelse

 

Hvis du konstaterer faktuelle
fejl eller utilstrækkelig
eller unuancerede be-
skrivelser, så tag kontakt.
 • En del af de mennesker, som er beskrevet på dette websted er døde, men mange lever også endnu. Derfor er der spærret for almen adgang til nogle af siderne.
   
 • De beskrivelser, som du ser her på webstedet, er subjektive; de er som Anne Karen husker dem, og dermed ikke nødvendigvis 100% faktuelle. Der er ikke gjort noget for at "pynte" på sandheden, men der er heller ikke bevidst udeladt noget, fordi det skulle være usagt.
   
 • Hvis du synes, at noget er i direkte uoverensstemmelse med fakta, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til Anne Karen. Det er ikke sikkert at sidens indhold bliver ændret, men Anne Karen har ingen ønsker om at træde på nogens følelser eller sværte afdøde personers eftermæle.
   
 • Men da der er tale om erindringer, så bliver fakta naturligvis blandet med Anne Karens opfattelser af de beskrevne personer.
  Nogle af personerne har Anne Karen kun mødt flygtigt og derfor kun begrænset kendskab til, ligesom nogle af beskrivelserne bygger på udtalelser og overleveringer fra andre familiemedlemmer, venner eller bekendte.