Signup for Anne Karens historie  Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

Flere kager... Sådan gør du Du skal bruge:

* Nytårskage

 

 

 

 

Påskenougatkage.

 

Marcipan, flormelis, hasselnødder og hvedemel findeles i en foodprocessor.

 

Æggehviderne piskes stive, sukkeret tilsættes og piskes til marengsen er sej.

 

Marcipanmassen vendes i marengsen og fordeles i to springforme eller hældes i en med papir foret bradepande.

 

Bages i ca. 1 time ved 140 grader.

 

Imens varmes 2 dl. piskefløde op til kogepunktet og den bløde nougat smeltes deri.

 

Pulverkaffe opløses i 1 spsk. kogende vand og tilsættes. Når massen er afkølet tilsættes skum pisket af 3 dl. piskefløde.

 

Når kagerne er afkølet, lægges to sammen med halvdelen af nougatcremen imellem og resten ovenpå og på siderne.

 

Pyntes med revet chokolade og marcipanæg.

 

 

  • 175 g. marcipan,
  • 100 g. flormelis,
  • 100 g. hasselnødder,
  • 30 g. hvedemel,
  • 6 æggehvider,
  • 125 g sukker,
  • 5 dl. piskefløde,
  • 300 g. blød nougat,
  • 1 tsk. pulverkaffe,
  • 1 spsk.kogende vand

 

 

 

 

Sidst opdateret 13. februar 2013, kl. 08:16
af Webmaster